FRANCK FIFE Afp
ZAOKRET U RAZMIŠLJANJU

VIDEO: Mbappé promašio nemoguće, ali onda jednim potezom pobrao pljesak svih i pokazao se kao pobjednik

Kylian Mbappé neće po dobrom pamtiti utakmicu protiv Monaca (1:1)
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 29. kolovoz 2022. 09:13

U 45 minuti promašio je nemoguće, prazan gol, nakon što se lopta odbila od vratnice koju je zatresao Messi. Francuz je umjesto gola sa šest metara udaljenosti, potpuno sam, uspio pogoditi vratnicu.

Promašaj Mbappea pogledajte OVDJE.

Glavni trener Paris Saint-Germaina Christophe Galtier na kraju utakmice ipak je bio radostan zbog jednog drugog poteza koji je napravio Mbappé. Znamo da su se Neymar i Kylian Mbappé sukobili u 5:2 pobjedi nad Montpellierom 13. kolovoza, nakon što je francuski reprezentativac pokušao oduzeti Neymaru loptu da izvede 11-erac, iako je već u toj utakmici jedan promašio.

Njih su dvojica u međuvremenu kod direktora kluba riješila taj problem, ali svi smo čekali da vidimo što će se dogoditi kod sljedećeg penala i tko će ga izvesti. I već sinoć smo to dočekali.

Najzanimljivije trenutke s utakmice PSG - Monaco pogledajte OVDJE.

Neymar je najprije izborio 11-erac, a onda je uzeo loptu, izveo ga i pogodio za 1:1. Mbappé mu je prvi prišao i zagrlio ga. Pokazao je Mbappé ponašanje zrelog igrača, pobjednika, iako mu je penal bio prilika da ispere gorak okus nakon promašenog zicera, prepustio je izvođenje Neymaru.

Galtier je stoga bio sretan što više nema nesuglasica oko tog pitanja.

"Vidio sam da je bio sretan kad je čestitao Neymaru. Tako i treba biti. Oni su sjajni igrači, ali i dobri dečki, to se osjeti na njima."

PSG je izgubio prve bodove u ovoj sezoni, ali nije imao ni sreće, jer su Messi, Mbappé i Hakimi pogađali vratnice.

Linker
27. travanj 2024 09:39