SCREENSHOT
RIJETKO VIĐENA SCENA

VIDEO: Mbappé šokirao svijet nevjerojatnim promašajem. Sve je napravio savršeno, a onda se propisno osramotio

Paris Saint-Germain je isprao gorčinu poraza u Ligi prvaka, ali vodeća zvijezda nije se proslavila
Piše: SNObjavljeno: 09. listopad 2023. 06:00

Paris Saint-Germain isprao je gorčinu nakon poraza od Newcastlea u Ligi prvaka (1:4) slavljem u osmom kolu Ligue 1. Parižani su na gostovanju s 3:1 nadjačali Stade Rennes i stigli na treće mjesto ljestvice s 15 bodova, a utakmicu je obilježio i nevjerojatni promašaj Kyliana Mbappéa.

Nakon što su se Vitinha (32.), Hakimi (36.) i Randal Kolo Muani (58.) izredali pred vratima Mandande te pogodak domaćeg aduta Gouirija (56.) učinili nevažnim, vodeći napadač PSG-a imao je stopostotnu šansu oplemeniti pobjedu. U 85. minuti istrčao je sjajnu kontru, prevario čuvara, a zatim predriblao i vratara. Sve je izgledalo perfektno do ključnog trenutka, kada je Mbappé samo trebao poslati loptu u prazna vrata, ali nekako je uspio prebaciti gol.

PROMAŠAJ POGLEDAJTE OVDJE

Rijetko viđeni promašaj spriječio je Mbappéov napredak na listi strijelaca. Vodeći golgeter Ligue 1 osmim bi pogotkom produbio jaz između drugih strijelaca liste Akora Adamsa (Montpellier), Wissama Ben Yeddera (Monaco) i Mostafe Mohameda (Nantes), koji broje po pet golova.

Iduća prilika stiže mu nakon reprezentativne stanke, kada slijedi ogled sa Strasbourgom u Parku prinčeva, a nakon toga i susret s Milanom u Ligi prvaka.

Linker
28. travanj 2024 05:01