TOM DUBRAVEC Cropix
ŠPALIR, POKLONI...

VIDEO: Pogledajte kako su u PSG-u dočekali zlatnog Lea Messija, sprema li mu se poklon na povratku?

Aktualni ugovor uskoro ističe, a sve su strane zasad suglasne da se krene u pregovore za novi.
Piše: JL.Objavljeno: 04. siječanj 2023. 16:22

Kamere i fotoaparati brojnih francuskih medija zabilježili su pompozni povratak Lionela Messija na trening Paris Saint Germaina, u trening centru Camp des Loges. Pri izlasku na travnjak Messiju su suigrači, stožer i osoblje kluba priredili počasni špalir, a Luis Campos mu je u ime PSG-a uručio i trofej s ugraviranom zlatnom zvijezdom.

Tako se poslije deset dana odmora nakon katarskog Mundijala i proslave titule svjetskog prvaka, Argentinac "vratio na posao" u Pariz. Trening PSG-a bio je ove srijede rekuperacijski za sve igrače budući da ih u petak očekuje gostovanje kod Châteaurouxa, u 1/32 finala Francuskog kupa. Prema najavama francuskih medija Messi neće konkurirati za spomenutu utakmicu. U novoj godini Messi bi trebao debitirati 12. siječnja protiv Angersa, u susretu Ligue 1. U intermezzu dok je Argentinac imao slobodne dane, PSG je izgubio na gostovanju kod Lensa (1-3).

Budući da važeći ugovor Messija i PSG-a ističe koncem lipnja uskoro bi trebali uslijedili pregovori o nastavku suradnje. Messi je dao načelni pristanak glede ostanka u Parizu, pa je logično za očekivati da će dogovoriti i detalje novog ugovora.

Linker
26. travanj 2024 23:42