Screenshot
PROMIJENIO BOJU

VIDEO: Pogledajte Neymarovu reakciju na pitanje o sukobu u svlačionici. Sve je odjednom stalo...

Osmijeh s njegovog lica nestao je nakon što je na red došlo pitanje o odnosu njega i Mbappea
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 24. rujan 2022. 12:33

Navodi o sukobu Kylliana Mbappéa i Neymara i dalje su aktualni. Cijela priča zakotrljala se u drugom kolu Ligue 1, kad je PSG na svom terenu slavio protiv Montpelliera (5-2). U toj utakmici francuski napadač promašio je kazneni udarac u 23. minuti, da bi 20. minuta kasnije Brazilac uspio realizirati novi.

„Šuškalo“ se tada kako Neymaru nije najbolje sjelo što je odabran tek kao druga opcija kad je u pitanju izvođenje kaznenih udaraca, a on je dodatno začinio cijelu situaciju lajkanjem objava na Twitteru koje su izrijekom kritizirale Mbappéa i njegov status u klubu.

Sapunica između dvojice najskupljih PSG-ovih igrača sada je dobila i novi nastavak. Nakon prijateljske utakmice Brazila i Gane, koju je „seleção“ pobijedio 3-0, Neymar (dvije asistencije Richarlisonu) je odrađivao svoje medijske obveze i nasmiješeno odgovarao na novinarska pitanja. Osmijeh s njegovog lica nestao je nakon što je na red došlo pitanje o odnosu njega i Mbappéa.

- Kyllian? Ufff…, izgovorio je 30-godišnji brazilski napadač s potpuno promijenjenim izrazom lica, a nakon toga se okrenuo i otišao.

Tim postupkom intenzivirao je sumnju javnosti da su odnosi na relaciji dviju pariških superzvijezda doista narušeni, ali postoji i vjerojatnost da je tako reagirao jer je smatrao da je novinar jednostavno izabrao loš „tajming“ za takvo pitanje – budući da je Neymar igrao za reprezentaciju, a ne za klub.

Linker
19. travanj 2024 14:06