FRANCK FIFE AFP
SI TI NORMALAN?

VIDEO: RAZMAŽENI MBAPPE NIKAKO NIJE PRIHVATIO ZAMJENU Pogledajte kako je reagirao Francuz kad ga je trener već drugi put ove sezone poslao na klupu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. veljača 2020. 21:41

PSG je u 22. kolu francuske lige lakoćom svladao četvrtoplasirani Montpellier s čak 5:0. Međutim, rutinska je pobjeda ostala u sjeni incidenta koji se dogodio u 68. minuti.

Bio je to trenutak kada je trener Thomas Tuchel odlučio iz igre izvaditi ponajboljeg igrača PSG-a i strijelca četvrtog pogotka Kyliana Mbappéa i zamijeniti ga Maurom Icardijem. Mladom Francuzu ta odluka nikako nije bila po volji, a njemačkog je trenera takva reakcija izrazito naljutila i uvrijedila.

Izlazeći s terena, Mbappé je očigledno bio uzrujan te je negodovao prekrivajući usta rukama kako se ne bi otkrilo što govori svojemu treneru, no gestikulacija i govor tijela otkrivali su prijezir i veliko nepoštovanje prema stručnjaku na klupi bogatog pariškog kluba.

Tuchel je prepriječio put mladoj francuskoj zvijezdi nastojeći ga urazumiti i objasniti svoju odluku, međutim 21-godišnji francuski reprezentativac poput razmaženog je djeteta odbijao komunikaciju sa svojim trenerom. Nakon toga sjeo je na svoje mjesto ne želeći čak ni odjenuti jaknu... sve u svemu, vrlo nezrelo ponašanje francuskog wunderkinda.

Ovo je drugi put u sezoni da je Tuchel, po Mbappéovu mišljenju, prerano iz igre izvadio Francuza, a prvi se put to dogodilo 7. prosinca 2019. u gostujućoj pobjedi protiv Montpelliera. Tada je Mbappé također bio strijelac, a Nijemac ga je zamijenio u sudačkoj nadoknadi.

Linker
28. travanj 2024 13:29