DENIS CHARLET Afp
POSTAVIO JE I REKORD

VIDEO: Veliki kiks PSG-a! Sergio Ramos zaradio 28. crveni karton u karijeri i doveo ekipu u gadne probleme

Bivšoi branič Real Madrida je zaradio isključenje zbog prosvjedovanja nakon prekršaja
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 08. listopad 2022. 23:00

PSG je na gostovanju kod Reimsa odigrao tek 0:0. Messi nije igrao (ozljeda), Neymar je igrao zadnjih pola sata, a PSG je cijelo drugo poluvrijeme igrao s igračem manje.

Sergio Ramos bio je "pravi" Sergio Ramos. Zaradio ga je neposredno prije kraja poluvremena. U prosvjedu zbog dosuđenog prekršaja sudjelovali su Ramos, Marco Verratti i Kylian Mbappé. Sudac Pierre Gaillouste Ramosu je prvo pokazao žuti karton, a kad se Španjolac nije zaustavio Gaillouste mu je pokazao čisti crveni. Tko zna što mu je dobacio, a znamo da zna biti jako "sočan".

Bio mu je to 28. crveni karton u karijeri. To je jednostavno Ramos.

RAMOSOVO ISKLJUČENJE POGLEDAJTE OVDJE.

Inače, nakon pobjede PSG-a nad Nicom prošlog vikenda, Ramosov niz bez poraza u prvenstvu Francuske protegao se na 21 utakmicu. Francuski klub tek treba izgubiti ligašku utakmicu s Ramosom na terenu, to se s njim u postavi još nije dogodilo. Dostigao je Ramos tako još prošli tjedan rekord koji je postavio bivši branič PSG-a, Juan Pablo Sorin, koji je postigao isti niz u sezoni 2003./04. Kako PSG nije izgubio od Reimsa, Ramos sada ima rekordni niz od 22 utakmice bez poraza. Zato je navodno i inzistirao da igra, jer su se neki igrači odmarali i čuvali za Ligu prvaka.

Ramosa pak vole u svlačionici PSG-a. Nedavno je brazilski stoper i kapetan momčadi Marquinhos priznao da je tražio od Ramosa da ga nauči nekim stvarima.

"Ja sam netko tko uvijek želi napredovati. Još više kada pored sebe imate velike šampione. Vidio sam velike šampione kako dolaze i odlaze ovamo, pokušao sam uzeti ponešto od svakoga. Prošle godine Ramos nije puno igrao (12 mečeva), ali i na treninzima i u svakodnevnom životu vidjelo se da je prvak. Zadovoljstvo je imati ga pored sebe. Jako mi se sviđaju njegove kvalitete: želja, bijes koji ima na terenu. Pokušavam crpiti inspiraciju od njega."

Valjda zna da ne bi trebao pokušati ponoviti Ramosovu sklonost prema dobivanju crvenih kartona. Ima ih 28. Malo ih je u povijesti nogometa koji su ih imali više...

Linker
30. travanj 2024 22:59