Neymar je izviždan od strane navijača PSG-a na zadnjoj utakmici

 ALAIN JOCARD Afp
TVRDE ŠPANJOLCI

Vrhunac velikih problema u PSG-u - Neymar ide na prodaju, već se zna i gdje bi mogao nastaviti karijeru!?

Brazilac je u Pariz stigao 2017. za 222 milijuna eura, no hoće li i tamo ostati veliko je pitanje
Piše: SNObjavljeno: 16. ožujak 2022. 21:17

Veliki su problemi u PSG-u ovih dana. Nakon ispadanja iz Lige prvaka od Real Madrida, u Parizu su se navijači pobunili protiv predsjednika kluba Nassera Al-Khelaifija, sportskog direktora Leonarda, ali i najvećih zvijezda, Lionela Messija i Neymara.

Messi i Neymar su dobili velike zvižduke uoči prvenstvene utakmice protiv Bordeauxa, a ogorčenje navijača nije prestalo ni nakon što je Brazilac postigao gol. I tada je, umjesto pljeskom, nagrađen zvižducima, a izgleda kako bi sve to moglo značiti da su odbrojeni dani Neymaru u Parizu.

Naime, Football Espana donosi kako su čelnici PSG-a odlučili okrenuti novu stranicu u klubu, a ona ne uključuje Neymara. Navodno su spremni ovog ljeta ponuditi 30-godišnjeg Brazilca nekolicini klubova, a među njima i Barcelonu iz koje je Neymar i došao u Pariz 2017. godine u rekordnom transferu vrijednom 222 milijuna eura.

Upravo taj iznos je velika stavka u eventualnoj prodaji Neymara. Čelnici PSG-a su svjesni kako neće uspjeti dobiti cijeli iznos kojeg su uložili u njega, ali ne očekuju da odšteta bude puno manja. U tom slučaju je upitno može li se Barcelona uključiti u transfer jer je svima jasno kako katalonski klub ima velikih problema s financijama. Bez obzira na to što su nedavno potpisali veliki sponzorski ugovor sa Spotifyem, teško je očekivati kako bi veći dio tog novca uložili u povratak Neymara. Posebno kada bi za manje novca mogli dovesti Erlinga Haalanda...

Linker
25. travanj 2024 08:19