Jonathan Moscrop/zuma Press/profimedia
NOVI DETALJI

‘Vrijeđao je Tudora cijele sezone, i to ispred svih, a ovaj nije mogao zamisliti prvih 11 bez njega‘

Jedan od igrača s kojim se Tudor najviše sukobljavao bio je Nuno Tavares, na kraju su zajedno i otišli
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 26. srpanj 2023. 20:49

Mandat Igora Tudora na klupi Marseillea je bio sve samo ne miran i stabilan. Nakon samo jedne sezone je napustio klub, a za to vrijeme se stalno nalazio u sukobima s igračima koji su mu zamjerali njegove prestroge metode.

Jedan od igrača s kojim se Tudor najviše sukobljavao je bio Nuno Tavares, piše Slobodna Dalmacija. Napustio je Marseille u istom trenutku kada i Tudor, a sada su u francuskim medijima izašle informacije da se tijekom sezone cijelo vrijeme žestoko sukobljavao s Hrvatom.

image

Nuno Tavares

MATTHIEU MIRVILLE Dppi Via Afp

Ugledni L‘Equipe je otkrio više o turbulentnom odnosu Tavaresa i Tudora:

"Nuno je stalno na treninzima vrijeđao Tudora. Tavares je prošao burnu godinu u Marseilleu. Na početku je briljirao. U prve četiri utakmice zabio je tri gola, što je sjajan učinak za bočnog igrača. Zatim je bio poznat po velikim tenzijama između njega i trenera Tudora. Ipak, Hrvat nije mogao zamisliti momčad bez Portugalca. Sve do samog kraja sezone bio mu je stalno u prvoj momčadi iako su svi u klubu znali da ga Tavares stalno vrijeđa na treninzima. To je veliko iznenađenje jer Tudor gradi imidž strogog, autoritativnog trenera", piše pariški list.

Inače, Tavares je prošle sezone upisao šest golova u 39 nastupa, zaradio je jedan crveni karton, a Transfermarkt ga procjenjuje na 18 milijuna eura.

Linker
03. svibanj 2024 12:17