GEOFFROY VAN DER HASSELT Afp
TVRDE FRANCUZI

Za razliku od Ronalda Messi je poželjna ‘roba‘! Evo gdje bi slavni Argentinac trebao nastaviti karijeru

Novinar L‘Equipea Loic Tanzi objavio je danas kako su u tijeku pregovori...
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 02. studeni 2022. 14:21

Prije par dana pojavila se informacija o mogućem senzacionalnom transferu Lionela Messija u redove Inter Miamija, momčadi u vlasništvu čuvenog Davida Beckhama.

Ipak, Messi je ove sezone u Paris Saint-Germainu pokazao da još nije za ‘rekreativni‘ MLS, već da i dalje može igrati na najvišoj razini.

Ove sezone postigao je 12 pogodaka i tom učinku dodao 13 asistencija u svim natjecanjima, a sve bolje surađuje s kolegama iz napada, Mbappéom i Neymarom.

Messija navodno želi vratiti u Barcelonin predsjednik Joan Laporta, no to se u ovom trenutku ne čini izglednom opcijom.

Kako Messiju na ljeto istječe dvogodišnji ugovor, Parižani su stupili u razgovore o njegovom produljenju.

Novinar L‘Equipea Loic Tanzi objavio je danas kako traju pregovori PSG-a i Messija, te da Argentinac u Parizu želi osvojiti veliki trofej.

Predsjednik Nasser Al-Khelaifi i sportski direktor Luis Campos već rade na financijskim detaljima novog ugovora, sve kako bi ga potpisali već prije Svjetskog prvenstva u Kataru.

Ostane li Messi vjeran PSG-u, teško da bi jednog dana opet zaigrao u Barceloni, s obzirom na to da mu je sada 35 godina. U takvim okolnostima upitan bi bio i odlazak u SAD, no zasad je cijela priča na razini poluinformacija.

U svakom slučaju, Messi je i dalje poželjan i zanimljiv, za razliku od svog vječnog konkurenta Cristiana Ronalda koji s 37 na leđima ove jeseni proživljava prilično duboka razočaranja...

Linker
08. svibanj 2024 20:34