Lionel Messi htio bi ovaj pehar dovesti u Pariz

 LUIS ROBAYO/AFP/PROFIMEDIA Luis Robayo/afp/profimedia
PSG JE NA POTEZU

Zadnja Messijeva želja razjarit će navijače francuskog prvaka! Nema šanse da mu ovo prođe...

Mahati s peharom svjetskog prvaka pred očima Francuza u centru Pariza baš i nije odviše pametno.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. prosinac 2022. 10:32

Lionel Messi postao je svjetski prvak. Čekao je na to gotovo cijelu karijeru, a sad kad je trofej u Argentini, čarobnjak iz Rosarija ima jednu veliku želju. Naime, Messi bi htio da se na prvoj sljedećoj domaćoj utakmici Paris SG-a pojavi pehar za prvake kojeg je tek prije par dana službeno podignuo.

Ne bi tu bilo ništa čudno, jer igrači koji igraju u drugim državama često znaju imati takvu priliku, ali... Dovesti pehar u Francusku, još k tome u Pariz, na Park prinčeva... Vjerojatno neće proći.

Francuska je, jasno, poražena u tom velikom finalu od Argentine nakon izvođenja jedanaesteraca, a i nakon te utakmice događale su se raznorazne čarke među igračima. Prednjačili su Kylian Mbappe i Emiliano Martinez. Vratar Argentine nemali je broj puta provocirao francuskog superstara. Tako da će Messijev zahtjev teško biti usvojen.

Jasno, razjarila je sama pomisao da će pehar biti u Parizu zbog Messija i navijače PSG-a. Oni će biti najviše nezadovoljni ukoliko klub ipak odluči ispuniti želju argentinskom velemajstoru. Jasno, to je zaslužio, kao i svaki od 26 igrača Argentine, no zbog delikatnosti situacije, trebat će pričekati konačnu odluku. Inače, PSG prvu sljedeću domaću službenu utakmicu igra već 28. prosinca u 21 sat protiv Strasbourga, pa iz kluba nemaju puno vremena za razmišljanje...

Linker
26. travanj 2024 01:00