Zinedine Zidane je navodno jako blizu preuzimanja PSG-a

 THOMAS SAMSON Afp
FRANCUZ BLIZU PARIZA

Zidane je jednom nogom u PSG-u, od kluba je zatražio dva velika pojačanja, ali jedan čovjek mu radi probleme

Preuzme li Zinedine Zidane PSG mogao bi od starta imati problem sa sportskim savjetnikom
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. lipanj 2022. 21:09

Legendarni francuski stručnjak Zinedine Zidane je izgleda sve bliže klupi PSG-a. Frasncuski velikan želi trenera koji će ih odvesti korak dalje i osvojiti Ligu prvaka, a navodno su ga pronašli u nekadašnjem treneru Real Madrida.

Dogovor sa Zidaneom je u završnim fazama i on bi, tvrde španjolski i francuski mediji, mogao uskoro sjesti na klupu pariškog velikana. Španjolski Sport piše kako su pregovori otišli toliko daleko da se već razgovara i o potencijalnim pojačanjima i izgledu ekipe u idućoj sezoni.

Zidane želi dovesti dva igrača koji klub ne bi koštali ništa jer bi stigli kao slobodni igrači. Prvi na Zidaneovoj listi je Barcelonin Ousmane Dembele, a drugi Paul Pogba kojeg su već povezivali sa francuskim trenerom dok je ovaj vodio Real.

Problem bi mogao napraviti novi sportski savjetnik u PSG-u Luis Campos koji ne želi Dembelea u klubu, a nije presretan ni sa Zidaneom na klupi. Campos bi puno radije angažirao Christophea Galtiera pa bi tu već u samom startu mogao nastati problem između Zidanea i njega.

Linker
19. travanj 2024 21:47