Alexis Sanchez

 CHRISTOPHE SIMON Afp
OBRAĆANJE MEDIJIMA

Zvijezda iz Tudorove momčadi: ‘Nisam ovdje kako bih završio četvrti ili treći, pa čak ni drugi‘

Ovaj 34-godišnjak ima ugovor s Marseilleom do kraja sezone, uz opciju produljenja
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 04. ožujak 2023. 16:58

Čileanski napadač Alexis Sanchez obratio se medijima uoči nedjeljnog prvenstvenog gostovanja kod Rennesa.

- Svaki igrač mora dati 200 posto, osobito ovdje gdje te navijači guraju da daš sve od sebe. Nisam ovdje na odmoru. Mogu ostati ili otići, ali ovdje sam kako bih pobjeđivao i ljude činio sretnima – izjavio je ofenzivac momčadi koju vodi hrvatski trener Igor Tudor.

Marseille je povezao dva neugodna poraza, u prvenstvenom derbiju na domaćem je terenu izgubio od Paris Saint-Germaina (0:3), potom je na jedanaesterce ispao iz Kupa od drugoligaša Annecyja (6:7, 2:2).

- Doista želim ostati, ali želim pobijediti. Nisam ovdje kako bih završio četvrti ili treći, pa čak ni drugi, da se plasiram u Ligu prvaka. Od prvog dana želim igrati da budem prvak i da osvajam naslove! Nakon ispadanja iz Kupa, ja sam ljući od bilo kojeg navijača – naglasio je Sanchez.

Dodao je kako igrač mora imati mentalitet prvaka.

- Neću zaboraviti taj Kup ni nakon jedne, dvije ili tri pobjede. To mi je zapelo u grlu, i motiviraniji sam od bilo koga drugog. Pobjeđivao sam kroz karijeru, tako da to ovisi o našoj ambiciji, o tome kako ćemo završiti s plasmanom u Ligu prvaka. Moja budućnost ovisi o svemu tome – izjavio je Sanchez, a prenosi RMC.

Ovaj 34-godišnjak ima ugovor s Marseilleom do kraja sezone, uz opciju produljenja ako obje strane budu zadovoljne...

Linker
27. travanj 2024 21:47