Catherine Ivill/Getty Images
O TOME SE PRIČA

LEGENDA LIVERPOOLA SAVJETOVALA LOVRENU DA NAPUSTI ANFIELD, TALIJANI ČEKAJU RASPLET S VATRENIM 'Možda je sada pravo vrijeme za promjenu'

Piše: Danijel GašpertObjavljeno: 24. lipanj 2019. 18:31

Dejan Lovren je, nakon što je Liverpool u madridskom finalu Lige prvaka svladao Tottenham, nagovijestio da bi ovog ljeta mogao napustiti Anfield Road.

Razlog je nezadovoljstvo statusom u nedavno završenoj sezoni (18 utakmica i 1261 minuta u svim natjecanjima), budući da je imao dosta problema s ozljedama, a i kada je bio u konkurenciji, Jürgen Klopp je forsirao stoperski par Van Dijk - Matip.

Soccer Football - Premier League - Liverpool v Newcastle United - Anfield, Liverpool, Britain - December 26, 2018  Liverpool's Dejan Lovren celebrates scoring their first goal   Action Images via Reuters/Lee Smith  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Reuters/Lee Smith

Talijanski mediji tvrde da je Milan zainteresiran za hrvatskog reprezentativca, a Liverpoolova legenda John Barnes (2 naslova prvaka, 2 FA kupa, 1 Liga kup, 3 Charity Shielda) smatra da je Lovrenu najbolje da napusti Redse.

- Sviđa mi se Lovren, jer kad se netko u obrani ozlijedi može ga dobro nadomjestiti. Međutim, očito je da on želi biti standardni član prve momčadi, i zbog toga ga poštujem. Možda je sada pravo vrijeme za promjenu - rekao je Barnes o Lovrenu.

Linker
16. svibanj 2024 08:24