REUTERS
OSUDIO NAČIN IZBORA

LEGENDA ŠPANJOLSKOG NOGOMETA BI UVELA POSEBNU NAGRADU 'Moramo poštovati nagradu Modriću, ali svi znaju tko je apsolutno najbolji na svijetu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. rujan 2018. 18:59

'Modrić je super, ali Messi je najbolji', izjavio je legendarni branič Barcelone i španjolske reprezentacije Carles Puyol.

Bivši suigrač argentinskog čarobnjaka priznaje da ga je veoma iznenadilo izostavljanje Lionela Messija u završnom izboru FIFA-ine nagrade 'The Best' koju je osvojio hrvatski kapetan Luka Modrić. Prema Puyolovu mišljenju, Messi je zavrijedio biti barem u užem izboru dodjele prestižne nagrade.

Proslavljeni branič slaže se da je Modrić imao vrhunsku sezonu, ali smatra da je sam sustav odabira najboljeg igrača pomalo nepravedan:

"Čudno je da Leo nije na listi. Nema sumnje da je on najbolji igrač na svijetu.", nedvosmislen je bio Puyol.

"Nikada ne znate što oni analiziraju za ove pojedinačne nagrade. Moramo poštovati FIFA-in odabir, ali svi koji imaju veze s nogometom znaju tko je apsolutno najbolji. Modrić je sjajan igrač koji je imao fantastičnu sezonu, međutim za mene je najbolji Messi.", izjavio je i dodao:

"Čestitam Modriću. Leo ne može svaki put pobijediti. Inače bi trebali osmisliti jednu nagradu samo za njega, a drugu za sve ostale.", zaključio je Puyol.

Linker
02. svibanj 2024 12:02