Reuters / Hannah McKay / REUTERS
DIVI MU SE

LEGENDARNI FRANCUZ ODUŠEVLJEN SVOJIM NAJBOLJIM IGRAČEM 'Ostani još 10 godina i bit ćeš uz bok Bergkampu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. studeni 2016. 15:19

Njemački reprezentativac Mesut Özil trenutačno je najbolji nogometaš Arsenala, a navijači očekuju da još jednom pokaže svu raskoš svog talenta i u nedjeljnoj utakmici protiv najvećeg rivala Tottenhama.

Ipak, ljude u Londonu najviše brine činjenica da sjajni veznjak još uvijek nije produžio ugovor s Topnicima i kako bi uskoro mogao i napustiti Emirates. Pregovori oko ostanka još su uvijek u tijeku, a u Arsenalu su mu navodno spremni ponuditi četverogodišnji ugovor uz mjesečnu plaću od 200 tisuća funti.

Arsene Wenger zna koliko mu je Nijemac bitan te ga je usporedio s jednom od legendi kluba, Nizozemcem Dennisom Bergkampom.

- Između njih dvojice postoji puno sličnosti. Hoće li postati legenda kao Bergkamp? Mislim da može, ali ako ostane vjeran klubu. Dennis je dugo igrao za Arsenal, a u mirovinu je otišao s 38 godina. Nadam se da će Özil ostati još deset godina. Ako želite postati legenda kluba onda se u njemu morate i dugo zadržati. Ako igrate samo dvije godine, sigurno nećete biti legenda - rekao je Wenger.

Podsjećamo, Özil je pojačao Arsenal 2013. kada je stigao iz Reala u rekordnom transferu vrijednom čak 42 milijuna funti.

Linker
03. svibanj 2024 10:40