CROPIX
DOBAR POTEZ

LEGENDARNI NAPADAČ BIJELIH O NAJVEĆEM TRANSFERU HAJDUKA OVE ZIME 'Hajduk je puno zaradio i još su mu ostala četvorica vrhunskih napadača!'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 08. siječanj 2018. 11:11

Najveći Hajdukov transfer ove zime - prodaju Ante Ercega u klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Al Ahli Shabab - prokomentirao je za Slobodnu Dalmaciju i legendarni napadač Bijelih Zlatko Vujović, ali i trener u stožeru Marijana Pušnika.

- Istina je da je Hajduk izgubio dobrog napadača, ali s obzirom na ponudu (oko 1,7 milijuna dolara) smatram da je donesena ispravna odluka. Anti je 28 godina, ukazala mu se prigoda zaraditi lijep novac i to je bilo odgovorno za njega i obitelj.


Ante Erceg GOAL HD - Hajduk Split (Cro) 2 - 0... by 87taras

- Isto tako, mislim da je i Hajduk puno zaradio, pa je zadovoljstvo sigurno obostrano. Hajduk je puno dao Ercegu kad mu je dao priliku dovođenjem iz Turske, a Ante je uzvratio na najbolji način prikazanim igrama i općenito pristupom.


Ante Erceg Goal HD - Hajduk Split 1 - 0 Brondby... by sportsplay

- Smatram da je Hajduk učinio dobar potez prihvaćanjem ponude jer se na kraju radi o dobrom novcu, a istovremeno ima četvoricu vrhunskih napadača: Almeidu, Futácsa koji će se uskoro, kako čitam, priključiti, te Saida i Ohandzu.

- Ima i mlade i kvalitetne momke iz druge momčadi. Nema se Hajduk čega plašiti, samo treneru treba dati vremena da na pripremama sve to posloži bez Ante. Siguran sam da trener Kopić već ima neka prava rješenja.

Linker
09. svibanj 2024 02:29