HAZARD

'Levy neće pustiti Modrića'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. lipanj 2012. 14:35

Nekadašnji dugogodišnji nogometaš Tottenhama Micky Hazard (52) uvjeren je kako predsjednik "spursa" Daniel Levy ni ovo ljeto neće pustiti najbolje igrače s White Hart Lanea...

Odnosi se to, prije svega, na našeg Luku Modrića i Velšanina Garetha Balea, ali i na Nizozemca Rafaela van der Vaarta za kojeg se navodno zanima Schalke. Chelsea je, podsjetimo, prošle godine poslao tri ponude za Modrića, ali je prvi čovjek Tottenhama ostao čvrst i zadržao 26-godišnjeg hrvatskog nogometaša u klubu.

- Ako se pojačamo, nema razloga zašto ne bismo konkurirali za naslov sljedeće sezone. Mislim da Levy ni ovo ljeto neće dopustiti odlazak najboljim igračima - rekao je Hazard za radio TalkSport, a potom se posebno osvrnuo na Modrića.

- Nakon što je ostao u klubu, Modrić je na početku prošle sezone napravio fantastičan posao za klub. Za mene je bio briljantan, ali nisam ni očekivao da će se promijeniti. Mislim da i Luka shvaća da je ovo vrlo, vrlo dobra momčad iako i mentalno još moramo doći na višu razinu - zaključio je Hazard koji je igrao u veznom redu Tottenhama od 1978. do 1985., pa ponovno od 1993. do 1995. godine.

Linker
23. rujan 2024 18:19