Damir Glibušić / Cropix
STANKO MRŠIĆ PROZIVA

'Liga je već neregularna. Zašto se zbog Barce ne pomakne početak HNL-a?'

Ako Hajduk ima "betoniran" termin za Barcelonu 23. srpnja, zašto se početak prvenstva, koje je zakazano baš za taj datum, ne pomakne za tjedan dana, pita se Mršić
Piše: damir begovićObjavljeno: 13. lipanj 2011. 18:25

Stanko Mršić odbrojava zadnje dane ljetnog odmora. Vikend je proveo u Puli, razmišljajući o Vinkovcima. Prvu prozivku obavit će u srijedu u 18 sati.

- Poručujem igračima koji možda nisu u sportskom ritmu da nemaju još mnogo vremena za promjenu životne filozofije. Od srijede pa sljedećih šest tjedana očekuje ih rudarski rad - naglašava Cibalijin trener koji priželjkuje da će igrački kadar za nastupajuću sezonu biti što prije definiran.

- Bilo bi dobro što prije raščistiti stvari, vidjeti na koga možemo računati. Očekujem dobre vijesti, vjerujem da će okosnica igračkog kadra ostati, a ne bilo loše investirati i u jednog-dvojicu igrača u manevarskoj središnjici. Sljedeća sezona bit će neusporedivo teža od prethodne, ispada gotovo pola lige, što znači da moramo biti spremni na povećanu količinu stresa. Isto tako, nadam se da će biti riješeni i neki novčani zaostaci iz prošle sezone, jer zadnje što mi treba u svlačionici su nezadovoljni igrači - dodaje Stanko Mršić uz još jednu napomenu:

- Inače, ne sviđa mi se to što je prvenstvo od početka neregularno, jer svi klubovi ne kreću s obvezama u isto vrijeme. Ako Hajduk ima “betoniran” termin za Barcelonu 23. srpnja, zašto se početak prvenstva, koje je zakazano baš za taj datum, ne pomakne za tjedan dana?

Linker
22. rujan 2024 09:29