FRANCK FIFE Afp
LAGAO O OZLJEDI

Bijes u Francuskoj, Mbappé naljutio izbornika: ‘Sam si je kriv što više neće imati podršku‘

Reprezentaciju je otkazao uz objašnjenje da ima ozljedu bedra, a onda zaigrao za Real
Piše: SNObjavljeno: 06. listopad 2024. 13:11

Kylian Mbappé bio je u početnoj postavi Real Madrida koji je u subotu s 2:0 svladao Villarreal. I ne bi to bilo ništa neobično da francuski superstar nije otkazao predstojeće reprezentativne akcije zbog - ozljede!

Izbornik Didier Deschamps, dakle, iz predostrožnosti nije zvao Mbappéa za utakmice Lige nacija protiv Izraela i Belgije koje su na rasporedu idućeg tjedna.

Mbappé je navodno zadobio ozljedu bedra pa se očekivalo da će odmarati i pauzirati neko vrijeme, međutim to nije bio slučaj, prenosi OneFootball.

Naravno da je stoga njegov nastup protiv Žute podmornice izazvao lavinu negativnih reakcija u francuskoj nogometnoj javnosti. Jedan od najglasnijih kritičara bio je novinar Le Parisiena Alexandre Aflalo. On napominje da je nakon toksičnog završetka njegova mandata u PSG-u Mbappéovo jedino utočište bila francuska reprezentacija. No, tijekom proteklih nekoliko mjeseci popularni se napadač očigledno uspio zamjeriti svima.

“Nakon sve one drame izvan terena u PSG-u, francuska reprezentacija bila je jedino mjesto gdje je Kylian Mbappé još uvijek imao široku podršku,” napisao je Aflalo na platformi X. “Ali u samo šest mjeseci on je to odbacio i ovog puta zaista je teško upirati prstom u bilo koga drugog".

Bit će zanimljivo vidjeti kako će francuski izbornik Didier Deschamps reagirati na najnoviju kontroverzu te kako će prvotimac Real Madrida opravdati cijel ovaj skandal.

Linker
06. listopad 2024 13:12