Zlatko Dalić

 RONALD GORSIC Cropix
OBJAVIO HNS

Dalić ostao bez reprezentativca, zamjena već na putu: Bivši igrač Rijeke slavi rođendan i poziv u Vatrene

Labrović će se u petak priključiti suigračima na treningu
Piše: SNObjavljeno: 10. listopad 2024. 15:30

Dominik Kotarski još će malo morati pričekati za prvi nastup za Vatrene u službenoj utakmici. Jedan od zamjenskih vratara hrvatske reprezentacije neće biti spreman za oglede sa Škotskom i Poljskom.

Riječ je o ozljedi zasad nepoznate težine, no dovoljno teške da Zlatko Dalić ne može računati na Kotarskog u nadolazećem ciklusu. Kotarski je u srijedu propustio trening zbog bolova u leđima, a u četvrtak je izbornik Hrvatske morao posegnuti za novim imenom. Umjesto vratara PAOK-a, s pretpoziva stiže vratar Augsburga - Nediljko Labrović. Bivši igrač Rijeke tako će se ponovo naći s ostalim reprezentativcima iako ga je Dalić u početku otpisao s A popisa.

"Vratar hrvatske nogometne reprezentacije, Dominik Kotarski, propustit će predstojeće utakmice u Ligi nacija protiv Škotske i Poljske zbog bolova u leđima.

Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić aktivirao je stoga pretpoziv Nediljku Labroviću koji će se priključiti reprezentaciji u petak te će s Vatrenima odraditi službeni trening na Maksimiru uoči subotnjeg ogleda Lige nacija protiv Škotske u Zagrebu", stoji u priopćenju Hrvatskog nogometnog saveza.

Labrović i Kotarski dosad su samo jednom nastupili u reprezentativnom dresu, bilo je to u ožujku u prijateljskom susretu s Egiptom, kada su podijelili po poluvrijeme. I dok je Kotarskog zatekao peh, Labrović nije mogao na ljepši način proslaviti rođendan. U četvrtak mu je, naime 25 godina.

Linker
10. listopad 2024 15:33