KAI SCHWOERER/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
NOVI UDARAC

Dalić u sve većim problemima, još jedan reprezentativac otpao za Ligu nacija

U HNS su stigli nalazi i liječnička dijagnoza po kojoj mora biti izvan ekipnog treninga
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 28. kolovoz 2024. 18:15

Martin Erlić otpao je za utakmice Vatrenih s Portugalom i Poljskom. Prvo su iz Italije došle relativno dobre vijesti nakon pregleda magnetskom rezonancom, iz kluba su objavili kako nema vidljivu ozljedu, no, ipak, rečeno je, nekoliko će dana biti odvojen od momčadi.

Potom su iz Bologne u HNS poslali nalaze i liječničku dijagnozu po kojoj mora biti izvan ekipnog treninga te ne može biti spreman do ponedjeljka kad se okuplja hrvatska reprezentacija za Ligu nacija. Već u četvrtak 5. rujna igra u Lisabonu s Portugalom, a tri dana kasnije s Poljskom.

image
JOSE BRETON Nurphoto Via Afp

Podsjećamo, Erlić je izašao iz igre u 19. minuti gostovanja njegove Bologne kod Napolija. Govorilo se o zadnjoj loži, a teren je napustio u suzama. No, već drugi dana nije osjećao bol...

Izbornik Zlatko Dalić tako je ostao bez Erlića, a naknadno će odlučiti hoće li zvati novog stopera. Sada na listi ima četvoricu: Gvardiola, Šutala, Pongračića i Ćaleta-Cara. Erlić je u Bolognu stigao ovog ljeta iz Sassuolo i odmah je dobio mjesto u početnoj postavi. Odlično je za njega što ga ne čeka neka duža stanka, jer u rujnu kreće ritam Serie A - Liga prvaka. Izazov kojem se Erlić sigurno veseli jer prvi put je u prigodi igrati u elitnom europskom klupskom natjecanju, što mu može biti šansa da zadobije još veće izbornikovo povjerenje u budućnosti.

Linker
05. rujan 2024 10:55