MARIN FRANOV Cropix
LEGENDA O KAPETANU

Evo kako je Modrić odgovorio na prijedlog da zauvijek ostane Vatreni: ‘Nitko mi neće trebati ništa govoriti...‘

‘Najviše si želim zdravlja, a za ostalo ću se sam pobrinuti‘, poručio je kapetan
Piše: SNObjavljeno: 08. rujan 2024. 23:05

Hrvatska je s minimalnih 1:0 pobijedila Poljsku na Opus Areni i tako nakon poraza od Portugala upisala i prvu pobjedu u novoj sezoni ovog natjecanja. Jedini gol na utakmici postigao je kapetan Vatrenih Luka Modrić sjajnim udarcem iz slobodnjaka. Nakon utakmice Modrić nije skrivao oduševljenje.

- Vrlo važna tri boda, morali smo danas pobijediti zbog samopouzdanja jer smo imali četiri utakmice zaredom bez pobjede. Moglo je to rezultatski biti puno bolje, ali tri boda su najvažnija. Možemo biti zadovoljni - rekao je Modrić za Novu TV pa se osvrnuo na svoj gol:

image
MARIN FRANOV Cropix

- Sretan sam da sam napokon zabio iz slobodnjaka nakon dugo vremena. OK, u Slovačkoj je bio onaj s malo više sreće, a zadnji je bio, čini mi se, u dresu Dinama. I to je bilo u u ovom gradu, izgleda da mi leže slobodnjaci u Osijeku. Sretan sam zbog naše igre.

Dosegli ste 180 nastupa za Vatrene?

- Ponosan sam i sretan što sam došao do te brojke, nikada nisam ni sanjao da ću ih doseći. Prvi nastup je bio san, a 180. je stvarno nešto prekrasno. Kao što sam rekao, sretan sam što sam tu i što mogu pomoći. To je to, idemo po nove pobjede!

Da bar zauvijek ostanete u reprezentaciji?

- Stvarno ne znam, u mojim godinama je teško prognozirati, nikad se ne zna. Treba ići utakmicu po utakmicu, bez dugoročnih najava. Dok se ovako osjećam i uživam na terenu bit ću tu. Kad osjetim da nema tog žara u meni, nitko mi neće trebati ništa govoriti, sam ću znati kad je moje vrijeme.

Što si želite za rođendan, koji će svaki čas, u ponedjeljak?

- Najviše si želim zdravlja, a za ostalo ću se sam pobrinuti.

Oglasio se i Marko Pjaca.

- Vidjelo se da je ovo bila teška i tvrda utakmica. Na kraju je odlučila jedna majstorija Luke. Znamo da imamo tu individualnu kvalitetu uz momčadi. Hvala Bogu, pobijedili smo.

Kako mu se sviđa nova formacija?

Odigrao sam dvije utakmice na desnom "wing beku" jer su nam suigrači bili ozlijeđeni i u reprezentaciji i u klubu. Nije mi najprirodnije, ali potrudio sam se da izgleda dobro. Lijepo je opet biti među prvih 11. Tko god da igra, svi dajemo sve od sebe i trudimo se da ostvarimo dobre rezultate. Danas je stvarno bilo bitno pobijediti, nitko sretniji od nas.

Linker
15. rujan 2024 23:48