Afp
IZVEDBA ZA ZABORAV

Igrač Osijeka debitirao za BiH, skrivio kazneni udarac, a poslije utakmice ugasio komentare na Instagramu

Omerović je imao velikih problema u obrani, svoj reprezentativni debi neće pamtiti po dobrom
Piše: SNObjavljeno: 15. listopad 2024. 11:59

Bosna i Hercegovina nastavila je s lošim nizom, u ponedjeljak su u Zenici izgubili od Mađarske 0:2. Krivac za drugi pogodak bio je branič Osijeka Nail Omerović.

On je na početku drugog dijela zamijenio Jusufa Gazibegovića, Sergej Barbarez odlučio se za promjenu na poziciji desnog beka, no to mu se nije isplatilo jer je samo nekoliko minuta nakon ulaska Omerović srušio Nagyja u kaznenom prostoru te je Mađarska dobila kazneni udarac. Szoboszlai je bio siguran s bijele točke i time je potvrdio pobjedu gostiju.

Omerović je imao velikih problema u obrani, napravio je još nekoliko pogrešaka te svoj reprezentativni debi neće pamtiti po dobrom. Nakon utakmice povukao je očekivani potez, ugasio je komentare na društvenim mrežama jer zna da bi dobio salve kritika na svoj račun.

Ne bi bio prvi put da igrač BiH dobije toliko uvreda, treba se prisjetiti salve uvreda za Edina Višću poslije promašenog penala protiv Sjeverne Irske u playoffu za Euro 2020. ili za Eldara Ćivića nakon čijeg je ulaska u igru u ožujku Ukrajina preokrenula u Zenici i slavila u doigravanju za ovogodišnju kontinentalnu smotru, stoga je desni bek Osijeka vjerojatno učinio dobar potez.

Linker
15. listopad 2024 11:59