Ivan Rakitić

 ALI ATMACA Anadolu Agency Via Afp
NAVIJAT ĆE PRED TV-OM

Ivan Rakitić neće u Rotterdamu pratiti Vatrene u borbi za zlato: ‘Nije me nitko zvao, ali nema veze‘

‘Čestitao sam izborniku, predsjedniku saveza, igračima, odnosno suigračima, mojim starcima‘
Piše: SNObjavljeno: 16. lipanj 2023. 16:57

Ivan Rakitić je ostavio dubok trag u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji prije no što se oprostio od Vatrenih i posvetio Sevilli. Raketa je danas samo navijač Hvratske koja će u finalu Lige nacija igrati protiv Španjolske. Ipak, navija iz svog doma u Sevilli gdje ima radove u kući i čeka kraj škole kako bi sa suprugom i kćerkama mogao na odmor.

U intervjuu za tportal je otkrio da u Rotterdam nije išao jer ga nitko tamo nije znao.

- Ne, nije me nitko zvao. Ali nema veze. Bez ikakve ljutnje. Čestitao sam izborniku, predsjedniku saveza, igračima, odnosno suigračima, mojim ‘starcima‘. Naravno, navijao sam jako, iz sveg srca. I bilo je stvarno fantastično - rekao je Rakitić.

Rakitić se čuo i sa suigračem iz Seville Jesusom Navasom koji će i nedjelju dati sve od sebe da Hrvatska ne pobijedi.

- Čuo sam se s njim, ali više zbog nečeg drugog. Čestitao sam mu na pobjedi, ali i zato što je postao najstariji igrač u reprezentaciji. Razgovarali smo malo o tome kako je u klubu, o obitelji, djeci... Ništa više. I nije tražio nikakvu insajdersku informaciju. Iako mi je prije puta rekao da se divi Hrvatskoj jer uvijek dođe do kraja natjecanja. Na to sam mu samo dodao da će i ova utakmica biti teška.

Raketa se, naravno, nada da će na kraju slaviti Hrvatska.

- Bit će teško, borbeno. Daj bože da netko opet uđe s klupe i zabije. Naravno, to nam pokazuje koliko je reprezentacija moćna i široka. A mi ćemo svi navijati i da napokon Hrvatska osvoji neko zlato.

Što je još rekao Rakitić pročitajte OVDJE.

Linker
09. svibanj 2024 13:32