FREDRIK VARFJELL Afp
RASPAD SLOVENACA

Kek ljut nakon teškog poraza: ‘Očitali su nam lekciju, ne želim čuti izgovore!‘

Koliko god Kek bio razočaran, nema vremena jadikovati jer ga čeka dvoboj s Kazahstanom
Piše: SNObjavljeno: 11. listopad 2024. 09:48

Nogometaši Slovenije doživjeli su težak poraz u trećem kolu skupine B3 Lige nacija. Norveška ih je nadigrala 3:0, a da stvar bude još gora, izvedba je bila jako loša te ne postoji puno toga pozitivnog za što se Matjaž Kek može uhvatiti.

- Zaslužena pobjeda Norveške. U nekim trenutcima smo izgledali očajno, prvi pogodak nas je izbacio iz ritma. Čak smo nešto i odigrali u prvom poluvremenu, ali na kraju dana nije bilo dobro, previše smo griješili. Norvežani su nam očitali lekciju. Upozoravali smo da treba izdržati prvih 10, 15 minuta, ali izgledali smo kao da uopće nismo trenirali - kazao je Kek za slovenske medije.

Koliko god Kek bio razočaran s ovim nastupom, nema puno vremena jadikovati jer Slovenija već u nedjelju igra protiv Kazahstana.

- Nadam se da će nam ovaj poraz biti dobra lekcija. Ozračje oko reprezentacije ovih dana nije najbolje, ali ne želim čuti izgovore. Nismo bili dobri, ali za nekoliko dana imamo utakmicu protiv Kazahstana u kojoj moramo biti puno bolji - zaključio je slovenski izbornik.

Linker
11. listopad 2024 09:48