Danci su bili vrlo oštri prema Yamalu

 JOSE JORDAN Afp
TEŽAK UDARAC

Loše vijesti za Španjolsku: Zvijezda se ozlijedila, propušta ključnu utakmicu protiv Srbije?

Yamal bi trebao proći dodatne pretrage kojima će se utvrditi hoće li biti spreman
Piše: SNObjavljeno: 13. listopad 2024. 07:49

Španjolska je u trećem kolu Lige nacija s 1:0 svladala Dansku. Pogodak odluke postigao je Martin Zubimendi u 79. minuti. No unatoč pobjedi, Španjolci nakon susreta imaju razloga za brigu.

Mlada zvijezda Barcelone i španjolske reprezentacije Lamine Yamal iz igre je izašao u trećoj minuti sudačke nadoknade, ali je stadion napustio šepajući i u bolovima. Kroz cijeli susret, Danci su bili oštri prema Yamalu što je ostavilo traga. To je odmah rezultiralo pitanjima hoće li 17-godišnjak biti dostupan za utakmicu idućeg kola u kojoj će Španjolci ugostiti Srbiju.

Yamal bi trebao proći dodatne pretrage kojima će se utvrditi hoće li biti spreman za utakmicu sa Srbijom ili će se vratiti u Barcelonu. Eventualnom pobjedom protiv Srbije, Španjolska može osigurati prolazak u iduću fazu stoga im je ta utakmica utoliko bitnija.

image

Lamine Yamal

JOSE JORDAN Afp

U prvom susretu između dvije reprezentacije u Beogradu nije bilo pogodaka. Španjolci su nakon toga upisali pobjede protiv Švicarske i Danske, dok je Srbija poražena od Danske, nakon čega je svladala Švicarsku.

Linker
13. listopad 2024 07:51