MARIN FRANOV Cropix
SVIJET ODUŠEVLJEN LUKOM

‘Modrić je besmrtan, u Hrvatskoj uživa ugled koji je u Real Madridu već izgubio‘

Sjajan gol hrvatskog kapetana Poljskoj velika je tema u svjetskim medijima
Piše: SNObjavljeno: 09. rujan 2024. 08:43

Genij, mađioničar, čarobnjak... ili samo - Luka Modrić. Kapetan reprezentacije još jedanput je odveo Vatrene do vrlo važne pobjede. U prvom redu spektakularnim pogotkom iz slobodnjaka, ali i neumornom trkom i zalaganjem na travnjaku. Kapetanski, kako to radi tijekom cijele karijere.

Hrvatskom se maestru nakon sjajne utakmice naklonio praktički čitav nogometni svijet, hvalospjevi stižu sa svih strana.

"Još jedna noć u kojoj se Modrić obukao u heroja Hrvatske. Vatreni, malo po malo, mijenjaju generaciju... ali Luka je besmrtan!", piše Marca i dodaje:

"Godine prolaze... osim za Luku Modrića koji i dalje puše svjećice. Ovaj put prijevremeno"

"Luka Modrić je postigao najbolji gol iz slobodnog udarca u svojoj karijeri: pogledajte njegove noge pa vratara i bit ćete zadivljeni", naslov je na španjolskom Asu koji ističe ležeran hod prema lopti hrvatskog veznjaka prije nego je loptu poslao u gol. Marca ističe kako si je Modrić golčinom čestitao 39. rođendan. I BBC ističe kako će sutra Luka napuniti 39 godina: ‘Luka Modrić će napuniti 39 godina. I dalje zabija za svoju reprezentaciju‘.

‘Modrić donio pobjedu golčinom iz slobodnog udarca‘, piše portugalska A Bola dok internetska stranica poljskog kanala TVP Sport samo jasno poručuje: ‘Modrić je šampion!‘

Relevo podsjeća na važnost njegove uloge u Hrvatskoj, za razliku od Reala, naravno kada govorimo o minutaži.

"U Hrvatskoj održava ugled koji je već izgubio u Real Madridu", pišu Španjolci.

Linker
09. rujan 2024 12:16