Gavi

 ANTE CIZMIC Cropix
NAJVEĆA ZVIJEZDA

Najskuplji igrač velikog finala poslao poruku Hrvatskoj i Realu: ‘Oni me ne zanimaju! Borit ćemo se do smrti‘

‘Modrić je sjajan igrač. Svi to znamo. Bit će to vrlo izjednačena utakmica‘
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 17. lipanj 2023. 11:15

Hrvatsku u nedjelju očekuje prvo finale Lige nacija. Protivnik je i više nego poznat - Furija, španjolska reprezentacija s kojom je Hrvatska ima mnogo šarenih iskustava. Prije novog velikog dvoboja u intervjuu za španjolski Sport oglasio se igrač Barcelone Gavi.

- Igrači i stručni stožer u reprezentaciji, svi smo ujedinjeni. Pobjeda protiv Italije nam je dala mir. Sretan sam zbog povjerenja koje su mi moji treneri ukazali. Prvo s Luisom Enriqueom, sada s Luisom de la Fuenteom - rekao je Gavi.

Slijedi finale Lige nacija u kojem će se sastati protiv velikog rivala iz Real Madrida, našeg Luke Modrića.

- Španjolski navijači to zaslužuju. Nadam se da možemo pobijediti. Modrić je sjajan igrač. Svi to znamo. Bit će to vrlo izjednačena utakmica.

Na pitanje o posljednjoj španjolskoj tituli 2012., Gavi je rekao:

- Iskreno, ne sjećam se toliko. Imam samo bljeskove sjećanja. Postoje mnoge titule koje tek trebam osvojiti, i s Barçom i s nacionalnom momčadi. Koja god titula bila u pitanju, bio bih sretan da je osvojim.

Zvijezdu Barcelonei najskupljeg igrača Španjolske (90 milijuna eura) upitali su o šuškanjima o nezadovoljstvu u svlačionici reprezentacije.

- Ne znam zašto su rekli da je loša atmosfera u svlačionici. Svi u reprezentaciji vam mogu reći da se slažem sa svima. Trener je rekao Ceballosu i meni da ono što se dogodi na terenu ostaje na terenu. U reprezentaciji svi moramo igrati kao cjelina i to je ono što radimo - dodao je.

image
PRO SHOTS PHOTO AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA Pro Shots Photo Agency/ddp Usa/profimedia

Mladi veznjak nastavio je govoriti o Barceloni, priznavši loše ekonomsko stanje kluba.

- Barça nije u najboljem trenutku ekonomski, ali mi igrači akademije smo izašli u dobro vrijeme.

Konačno, Gavija su zamolili da prokomentira novo pojačanje Real Madrida Judea Bellinghama i pojačanja Reala.

- Madrid može potpisati s kim god želi. Nije me bilo briga. Fokusirani smo samo na sebe i borit ćemo se do smrti - odgovorio je.

Linker
26. travanj 2024 02:32