DAMIR KRAJAC Cropix
REAKCIJE IZ STUDIJA

‘Nerazumljiva i neprihvatljiva odluka! Grozim se potencijalnih objašnjenja, čudno da VAR nije reagirao‘

Nekadašnji šef hrvatskih sudaca Bruno Marić prokomentirao je isključenje Livakovića
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 16. listopad 2024. 06:09

Aljoša Vojnović kazao je za Novu TV u emisiji nakon utakmice kako Hrvatska nije osvojila jedan bod nego izgubila dva.

- Ušli smo malo kilavo u utakmicu, nedostajalo je duela, ali nije to ništa iznenađujuće. Poljaci su bitno promijenili pristup utakmici u odnosu na onu u Osijeku kada smo imali više od 20 šuteva i 60 posto loptu u nogama. Oni su kod kuće morali igrati drugačije i to smo i vidjeli. Napadali su visoko, utakmica je od početka bila divlja, ali mi smo je bez problema mogli iskontrolirati - kazao je.

image
DAMIR KRAJAC Cropix

Roberta Jarnija zabrinuo je pad u igri.

- Ovo je već treći puta za redom da sebe stavljamo u malo niži rang, nismo bili na toj razini da možemo održati onaj presing koji je bio na početku prvog poluvremena. Opet smo se morali mučiti u utakmici koja je bila dobivena. Svaki puta kad su Poljaci imali loptu mi smo stajali daleko od igrača i tu smo imali velikih problema. Prolazili su kroz naše redove kao kroz švicarski sir - dodao je Jarni.

Nova TV tražila je komentar nekadašnjeg šefa hrvatskih sudaca Brune Marića zbog kontroverznog isključenja Dominika Livakovića.

- Nerazumljiva i neprihvatljiva odluka. Livaković je prvi na lopti i nakon šuta se ne može zaustaviti. Grozim se potencijalnih objašnjenja, ali nogometno neprihvatljiva odluka i čudno je da VAR nije intervenirao - kazao je Marić.

image
SERGEI GAPON Afp

Linker
16. listopad 2024 06:10