Joselu slavi ulazak u finale

 ANTE CIZMIC Cropix
VELIKI ADUT

Novi španjolski junak zabija skoro svaku utakmicu, a sad prijeti Hrvatskoj: ‘Znamo što je ključ u finalu‘

‘Odigrali smo sjajnu utakmicu, dominirali u drugom poluvremenu i samo nam je gol nedostajao‘.
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 15. lipanj 2023. 23:24

Hrvatska će u nedjelju u Rotterdamu u finalu Lige nacija igrati protiv Španjolske, koja je večeras u polufinalu pobijedila Italiju s 2:1.

Junak španjolske pobjede bio je 33-godišnji Joselu kojem je gol Talijanima bio već treći u samo u tri utakmice za reprezentaciju. Španjolci su izvukli još detaljniju statistiku - ta tri pogotka zabio je iz svega pet udaraca.

- Vjerovao sam da ću zabiti. Odigrali smo sjajnu utakmicu, dominirali u drugom poluvremenu i samo nam je gol nedostajao. Moramo biti ponosni, uvijek je teško protiv Italije, a mi smo zaslužili ovu pobjedu - kazao je.

image

Joselu

JOHN THYS Afp

Nakon razočaranja u Kataru plasman u finale Lige nacija došao je u pravo vrijeme za španjolski nogomet.

- Kada su zabili za 2:1 pomislio sam kako će se teško biti vratiti. Taj gol bi nas skupo koštao, ali hvala Bogu svirano je zaleđe... Ključ za finale protiv Hrvatske je da budemo jasni oko naše ideje - dodao je strijelac španjolskog prvog gola Pino.

Robin Le Normand imao je nesreću da u premijeri za reprezentaciju skrivi kazneni udarac. Taj detalj nije "uništio" braniča Sociedada.

- Takve stvari se događaju u nogometu. Bitno je nakon toga ostati hladne glave jer ostalo je još puno za odigrati. A mi smo bili spektakularni... Hrvatska je težak suparnik, ali danas smo pokazali kvalitetu, stvaramo šanse, bili smo jaki u duelima i idemo dati sve od sebe za pobjedu - poručio je.

Linker
17. svibanj 2024 11:43