Fabian Ruiz, Sergio Canales i Gavi

 JOHN THYS Afp
RUŽNE SCENE

Srušili Hrvate, a onda je uslijedilo veliko slavlje u Madridu, ono što se poslije dogodilo nitko nije očekivao

Zlatne španjolske reprezentativce u Madridu su dočekali brojni navijači, no nije sve prošlo kako treba
Piše: SNObjavljeno: 20. lipanj 2023. 07:45

Španjolska nogometna reprezentacija je u finalu Lige nacija imala više sreće u lutriji jedanaesteraca i tako pobijedila Hrvatsku i osvojila ovo natjecanje. Zlatne španjolske reprezentativce u Madridu su dočekali brojni navijači, a oni su im se obratili kako bi im zahvalili na podršci.

Ipak nije sve moglo bez incidenta. Nakon što su se publici obratili Carvajal, Jesus Navad, Morata, Fabian i Jordi Alba, u ruke je mikrofon uzeo mladi veznjak Barcelone Gavi. Nakon što je pozdravio navijače i počeo svoj govor, doživio je veliku neugodnost. Dio navijača mu je počeo zviždati i pjevati pjesme usmjerene protiv Barcelone.

- Dobar dan, bit ću kratak. Želim se zahvaliti svim Španjolcima i navijačima koji su nas bodrili u ove dvije utakmice. Bez njih to ne bi bilo moguće. Živjela Španjolska - poručio je Gavi uz salve zvižduka i pjesama protiv Barce.

Nije pomogao ni Fabian koji je pokušao navijače potaknuti da skandiraju Gaviju, no to je samo pojačalo zvižduke. Sjajnom 18-godišnjem veznjaku sigurno nije bilo lako nakon ovakvih scena. Navijači u Madridu mu ne mogu oprostiti to što igra u Barceloni.

Upravo bi Gavi trebao biti okosnica nove Barce s kojom je potpisao do ljeta 2026. godine. Iako je imao brojne druge ponude, Xavi ga je uvjerio da će u njegovoj ekipi imati ključnu ulogu. Mladi veznjak je do sada za Barcu odigrao 96 utakmica i zabio pet golova, te upisao 13 asistencija.

Linker
29. travanj 2024 11:31