Omri Glazer

 ATTILA KISBENEDEK Afp
LOŠA REAKCIJA

Veliki gaf vratara Crvene zvezde, pogledajte kiks kojim je Camavinga doveo Francuze u vodstvo

Veznjak Real Madrida nije uputio pretjerano precizan udarac
Piše: SNObjavljeno: 10. listopad 2024. 22:40

Francuska nogometna reprezentacija ostvarila je pobjedu protiv reprezentacije Izraela u trećem kolu A2 grupe Lige nacija. Izabranici Didiera Deschampsa slavili su rezultatom 4:1, a prvi pogodak utakmice pao je već u šestoj minuti susreta.

Strijelac iz dalekometnog udarca bio je Camavinga, no nije veznjak Reala uputio pretjerano precizan udarac, nego je izrazito loše reagirao izraelski vratar Omri Glazer. Camavinga je gađao direktno u vratara Crvene zvezde, a njegova neshvatljiva reakcija prilikom koje nije uspio izbiti loptu značila je da je izraelski sastav u ranoj fazi utakmice bio u deficitu.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Međutim, "domaćini" u susretu odigranom u Budimpešti već su u 24. minuti poravnali rezultat preko Gandelmana, no samo četiri minute kasnije prvijenac za Tricolore postigao je Christopher Nkunku. Do kraja utakmice zabijali su još Guendouzi i Barcola.

U drugoj utakmici ove skupine Italija i Belgija su odigrali 2:2, tako da je Italija sada vodeća sa sedam bodova, Francuska ima šest na drugom mjestu, dok su Belgijci treći s četiri boda. Posljednji Izrael je bez bodova.

Linker
10. listopad 2024 22:40