Erling Haaland

 VEGARD GRŘTT/BILDBYRĹN/SHUTTERST/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
NORVEŠKA ‘MAŠINA‘

VIDEO: Događa se i najboljima! Pogledajte nestvaran promašaj Haalanda, zvijezda se odmah primila za glavu

Priliku za popravni ispit imat će u ponedjeljak protiv Austrije, a u 33 nastupa zabio je 31 pogodak
Piše: SNObjavljeno: 06. rujan 2024. 21:32

Utakmica Kazahstana i Norveške, u prvom kolu Lige nacija, neće ostati upamćena po nogometnom "vicu" i majstorskim potezima. U remiju bez pogodaka, neslavnim potezom "proslavio se" - Erling Haaland. Naime, topnik Manchester Cityja, koji u Premier ligi nezaustavljivo trese mreže, u 54. minuti protiv Kazahstanaca upisao se u rubriku "vjerovali ili ne".

Robusni napadač, koji je u prve tri utakmice ligaške sezone isporučio čak sedam pogodaka, našao se u suparničkom petercu, a onda nakon savršenog ubačaja loptu proslijedio u vratnicu. Haaland se nalazio u neposrednoj blizini vrata, međutim, u djeliću sekunde nije reagirao na pravi način i propustio je dovesti svoju reprezentaciju u vodstvo, a možda i do pobjede. Svjestan promašaja, odmah se primio za glavu.

Promašaj Haalanda pogledajte OVDJE.

Priliku za popravni ispit imat će u ponedjeljak, kada Norvežanima u goste stiže Austrija. Uspije li zabiti, Haaland će tako popraviti dosadašnju statistiku u nacionalnoj vrsti, koja kaže da je u 33 nastupa zabio - gotovo nestvaran - 31 pogodak...

Linker
06. rujan 2024 21:32