SCREENSHOT
KAOS U LAS VEGASU

VIDEO: Pobjeda SAD-a, dva gola i težak promašaj Pulišića, četiri crvena kartona i sramotan kraj utakmice

Bila je to zaista uzbudljiva utakmica koju jedna i druga momčad nisu završile u punom sastavu
Piše: SNObjavljeno: 16. lipanj 2023. 07:49

Momčad SAD-a izborila je finale CONCACAF Lige nacija protiv Kanade nakon što je u polufinalu u četvrtak navečer u Las Vegasu bila bolja od Meksika 3:0.

Utakmica je završila nešto ranije nego što je trebala s obzirom na to da je sudac odlučio svirati kraj u sedmoj minuti nadoknade, od 12 koliko ih je bilo predviđeno, a razlog je bio homofobni ispad meksičkih navijača.

Prvi pogodak dogodio se u 37. minuti nakon što je Pulišić uspio pokupiti jedan ‘otpadak‘ nakon puno odbijanja na rubu kaznenog prostora, sjuriti se prema vratima i potom zatresti mrežu s desetak metara.

PRVI POGODAK PULIŠIĆA POGLEDAJTE OVDJE.

Tek što se krenulo u nastavku, već u prvoj minuti Pulišić je ponovno strijelac. SAD je povukao brz napad po desnog strani preko Weaha koji je potom idealno poslužio Pulišića na pet metara od gola koji nije imao težak posao.

DRUGI POGODAK PULIŠIĆA POGLEDAJTE OVDJE.

Do kraja utakmice valja izdvojiti i pogodak Pepija u 79. minuti susreta koji je tako postavio i konačan rezultat, ali i nevjerojatni promašaj junaka utakmice Christiana Pulišića. Sve je napravila zvijezda Chelseaja sama da bi potom izbila sama ispred vratara, zaobišla ga, ali potom je uslijedio udarac prema praznim vratima za zaborav.

PROMAŠAJ PULIŠIĆA POGLEDAJTE OVDJE.

Bila je to zaista uzbudljiva utakmica u Las Vegasu koju jedna i druga momčad nisu završile u punom sastavu s obzirom na to da je sudac bio primoran pokazati po dva crvena kartona za svaku.

Linker
28. travanj 2024 05:41