Lars Baron/Bongarts/Getty Images
TO SE ZOVE - IZNENAĐENJE

A KAŽU DA JE NIKO KOVAČ IMAO RADIKALNE METODE Nevjerojatno je što su Perišić i društvo morali raditi nakon razbijanja Crvene Zvezde na Marakani!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. studeni 2019. 12:30

Nogometaši Bayerna sinoć su sa 6:0 pregazili Crvenu zvezdu u Beogradu i nanijeli im najteži domaći poraz od otvaranja popularne 'Marakane' 1963. godine.

Ivan Perišić ušao je u igru u 60. minuti i asistirao je za dva posljednja gola na susretu Robertu Lewandowskom i Corentinu Tolisso.

Ono što je mnoge iznenadilo nakon susreta bila je činjenica da su rezervni igrači Bayerna nakon susreta odradili trening na jednom od pomoćnih terena. Među njima je bio i hrvatski reprezentativac koji je upisao dvije asistencije, kao i ranije spomenuti Tolisso koji pak nije bio rezerva u samoj utakmici.

Očito je novi Bayernov trener Hansi Flick smatrao da bi bilo dobro da se njegovi rezervni igrači pošteno oznoje, a nekima poput Tolissoa dodatni je napor dobro došao za ispucavanje 'viška energije'.

Flick je preuzeo Bayern nakon odlaska Kovača 3. studenog, a dosad je vodio momčad u četiri utakmice i upisao četiri pobjede uz gol-razliku 16-0.

Linker
28. travanj 2024 00:17