Massimiliano Allegri

 MARCO BERTORELLO Afp
JUVE JE ISPAO

Allegri nakon teškog poraza: ‘Pokušali smo igrati, ali Villarreal je imao devet igrača iza lopte‘

‘Nisam se na nikoga ljutio. Čestitao sam Emeryju jer je imao pravi pristup...‘
Piše: SNObjavljeno: 17. ožujak 2022. 00:19

Treću godinu zaredom Juventus se u osmini finala oprostio od Lige prvaka. Najsvježiji udarac talijanskom gigantu zadao je Villarreal koji je s 0:3, odnosno ukupnih 1:4, u Torinu šokirao navijače 'Stare dame'.

Massimiliano Allegri, unatoč velikom porazu, tvrdi da pristup utakmici ne bi mijenjao i da je njegova momčad odigrala dobro u Ligi prvaka.

"Igrao bih na isti način jer su momci dobro odradili 65 minuta. U određenom je trenutku Villarreal sve stavio u obranu i to se teško moglo probiti", rekao je Allegri za Amazon Prime Italia pa dodao:

"Moramo prihvatiti ovaj poraz, ružan je, ali ne mogu se požaliti na svoje igrače jer su igrali dobro."

image

Massimiliano Allegri s igračima

MARCO BERTORELLO Afp

Činilo se da je nakon posljednjeg zvižduka bio ljut?

"Nisam se na nikoga ljutio. Čestitao sam Emeryju jer je imao pravi pristup, to je bila jedna od njegovih uobičajenih utakmica. Idemo dalje, rasprava neće nikome pomoći. Ovo je nogomet, nekada stvari idu tebi u korist, a nekada su protiv tebe. Pokušali smo igrati, ali Villarreal je imao devet igrača iza lopte. Imali smo svoje prilike u prvom dijelu. Bili smo naivni kod penala, a umjesto preokreta, primili smo još dva pogotka i izgubili kontrolu nad utakmicom", zaključio je trener Juventusa.

>>> POGOTKE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE <<<

Ždrijeb četvrtfinala u petak (piše: Hina)

Ždrijeb parova četvrtfinala nogometne Lige prvaka održat će se u petak, 18. ožujka u Nyonu.

U petak će se održati i ždrijeb polufinalnih parova.

Ždrijeb je otvoren i neće biti nositelja niti "zaštićenih" parova. Bilo koja momčad može biti izvučena protiv bilo koje druge momčadi.

Po tri kluba u četvrtfinalu imat će Englezi (Liverpool, Manchester City, Chelsea) i Španjolci (Atletico Madrid, Real Madrid, Villarreal), te po jednog Nijemci (Bayern) i Portugalci (Benfica).

Prve utakmice četvrtfinala na rasporedu su 5. i 6. travnja, a uzvrati su 12. i 13. travnja. Polufinala su 26. i 27. travnja, te uzvrati 3. i 4. svibnja.

Finale je 28. svibnja na pariškom Stade de Franceu.

IZBORILI ČETVRTFINALE:

Liverpool (Eng)
Manchester City (Eng)
Chelsea (Eng)
Atletico Madrid (Špa)
Real Madrid (Špa)
Villarreal (Špa)
Bayern München (Njem)
Benfica (Por)

Linker
20. travanj 2024 16:00