ODD ANDERSEN Afp
SJAJNA PARTIJA

Ancelotti oduševljen čovjekom za ‘hitne‘ slučajeve: ‘Kao da čitav život igra na tom mjestu, spektakularno‘

‘Ako je ovako reagirao kada je bilo ‘hitno‘ ostaje za vidjeti kako će odigrati kada to neće biti slučaj‘
Piše: SNObjavljeno: 14. veljača 2024. 21:03

Real Madrid je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka stigao do minimalne (1:0), ali vrijedne pobjede u gostima kod RB Leipziga.

Junak ‘kraljevskog kluba‘ bio je Brahim Diaz koji je u 48. minuti postigao jedini pogodak na susretu, a njega je u konačnici nahvalio i talijanski stručnjak Carlo Ancelotti.

- Ima puno samopouzdanja u ono što radi. Postigao je spektakularan gol, ali i odradio veliki dio posla koji je bio izrazito težak - rekao je Talijan, pa se kratko osvrnuo na Diazovu ozljedu:

- Mislim da je dobio udarac na dva mjesta, u gležanj i list. Ne mislim da ima problema s mišićima - otkrio je Ancelotti, a potom progovorio i o Aurélienu Tchouaméniju koji je u susretu protiv Leipziga igrao u ulozi središnjeg braniča.

image
ODD ANDERSEN Afp

- Dobro je shvatio što momčadi treba. Pokrio je poziciju na spektakularan način, izgledalo je kao da je cijeli život igra na tom mjestu - naglasio je Ancelotti, a potom se malo i našalio na račun svoje ‘nove obrane‘:

- Rekao sam Tchouameniju da je situacija hitna, želio sam ga uvjeriti u to. Ako je ovako reagirao kada je bilo ‘hitno‘ ostaje za vidjeti kako će odigrati kada to neće biti slučaj - završio je Talijan.

Linker
05. svibanj 2024 20:39