GABRIEL BOUYS Afp
VELIKA UTAKMICA

Ancelotti oduševljen igrama Luke Modrića: ‘Nije bitno na koju ga poziciju stavim‘

‘Možemo se boriti protiv bilo koje momčadi na svijetu‘, poručio je slavni strateg
Piše: S.N.Objavljeno: 10. ožujak 2022. 08:14

Kakvu utakmicu je odigrao Real Madrid! Nakon poraza od PSG-a u prvoj utakmici i početnog vodstva Parižana u Madridu, 'Kraljevski klub' je preokrenuo rezultat i s tri pogotka izbacio PSG iz Lige prvaka.

Junak utakmice svakako je Karim Benzema koji je postigao hat-trick, a odmah do njega je svojom predstavom bio Luka Modrić. Hrvatski veznjak je sjajno pokrenuo akciju i još bolje asistirao za drugi gol francuskog napadača, imao je još nekoliko odličnih dodavanja, ali i oduzimanja lopte pa je za svoju izvedbu od Sofa Score dobio ocjenu 8,1. Benzema je utakmicu završio sa 9,6.

image

Luka Modrić sofascore

SOFASCORE Sofascore

Obojicu je nakon utakmice pohvalio trener Carlo Ancelotti.

"Oni postaju sve bolji i bolji. Karim se vratio nakon ozljede i to je napravilo razliku u meču. Luka igra sjajno bez obzira na koju ga poziciju stavim, a nekada igra i na više pozicija", rekao je talijanski strateg koji je komentirao i šanse Reala za osvajanje Lige prvaka.

"Možemo se boriti protiv bilo koje momčadi na svijetu. Nakon prve utakmice svi su govorili kako nemamo šanse za prolazak, ali stvari su se promijenile. Igramo bolje u svakoj utakmici, imamo karakternu momčad. Imali smo i nešto sreće, ali smo je zaslužili", rekao je Ancelotti.

"Što se tiče ove utakmice, zadnjih pola sata je igrala samo jedna momčad. Igrao sam puno utakmica u Ligi prvaka, ali malo je utakmica poput ove".

Linker
26. travanj 2024 15:30