Carlo Ancelotti

 THOMAS COEX Afp
NIŠTA BEZ LUKE

Ancelotti progovorio o novoj zadaći za Modrića: ‘I to može igrati. Protiv Atlética je bio najbolji‘

Talijanskog trenera je dočekalo pitanje je li Modriću ove sezone namijenjena Kroosova uloga
Piše: SNObjavljeno: 01. listopad 2024. 20:11

Priča oko madridskog derbija otegnula se i na najavu Lige prvaka. Naime, uoči susreta drugog kola elitnog europskog natjecanja protiv Lillea, trener Reala Carlo Ancelotti još se jednom osvrnuo na prekid utakmice kojeg su prouzročili navijači Atlética, ali i činjenici da je kod jednog od njih pronađen nož.

- Nasilne osobe bi trebale biti isključene iz nogometa, ali i cijelog društva. Nogometu ne trebaju takvi pojedinci, neka nas ostave na miru - jasan je bio Ancelotti.

Što se tiče utakmice protiv francuske momčadi, talijanski trener je rekao kako se Kylian Mbappé jako brzo oporavlja nakon ozljede te će na dan utakmice odlučiti o njegovom angažmanu. Ipak, kako je rekao Talijan, Real neće žuriti s njegovim povratkom, posebno ako postoji bilo kakva opasnost od pogoršanja ozljede.

image

Modrić je bio najbolji igrač Reala protiv Atlética, smatra Ancelotti

JAVIER SORIANO Afp

Ancelotti je upitan i oko uloge Luke Modrića, odnosno je li Hrvatu ove sezone namijenjena uloga koju je Toni Kroos imao do sada.

- Istina je, otkrili smo da Modrić može zamijeniti Kroosa na čije se neigranje moramo naviknuti. Modrić je bio najbolji naš igrač u madridskom derbiju. Što se Kroosa tiče, on je nezamjenjiv i mi ćemo naći način da igramo bez njega. Momčad ima novi stil, novu kvalitetu, a ove sezone još nismo ispunili sav naš potencijal. Uvjeren sam da će se to dogoditi jako brzo - istaknuo je trener Reala.

Linker
04. listopad 2024 10:28