Remi na Camp Nou drži Barcelonu na životu, ali situacija nije blistava...

 PAU BARRENA Afp
MATEMATIKA JE JASNA

Barcelona pred ispadanjem iz Lige prvaka! Evo kakav fijasko prijeti zvjezdanoj momčadi velikog Xavija

Situacija je nakon četiri odigrana kola vrlo zabrinjavajuća po navijače Barcelone
Piše: JL.Objavljeno: 12. listopad 2022. 23:12

Od svih skupina ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka, najveća senzacija mogla bi se dogoditi u skupini C gdje bi, po svemu sudeći, Barcelona i drugu sezonu za redom ispasti iz grupne faze i kao trećeplasirana momčad igrati u Europskoj ligi.

Iznos od 153 milijuna eura koliko su potrošili na brojna pojačanja u ljetnom prijelaznom roku, možda neće biti dovoljni momčadi s Camp Noua u nastojanju da izbore knock-out fazu Lige prvaka, a njihovi navijači bi mogli doživjeti scenarij kojeg nisu slutili ni u najgorim noćnim morama.

image

Barcelona

PAU BARRENA Afp

Situacija je nakon četiri odigrana kola vrlo zabrinjavajuća po navijače Barcelone. Robert Lewandowski pogotkom u 92 minuti zadržao je šanse za prolazak dalje, no Barca više ne ovisi samo o sebi.

Dva kola prije kraja, Barcelona igra sa Bayernom i Viktorijom, baš kao i Inter. Osvoji li talijanski div u te dvije utakmice tri boda, primjerice pobijedili li češkog prvaka, što je realno za očekivati, Barcelona ponovno neće izboriti drugi krug elitnog natjecanja, zbog lošijeg međusobnog omjera s Interom (poraz na Meazzi).

Standings provided by Sofascore

Linker
25. travanj 2024 18:09