CARLO HERMANN / AFP
PROBLEM ZA KATALONCE

BARCELONA U PROBLEMIMA NAKON REMIJA U NAPULJU, U UZVRATU VJEROJATNO BEZ TROJICE Ivan Rakitić komentirao situaciju i poslao diskretnu poruku upravi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. veljača 2020. 09:32

Nogometaši Barcelone sinoć su odigrali 1:1 u gostoma kod Napolija u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a briga za trenera Quiquea Setiena je ozljeda Gerarda Piquea.

Ovaj stasiti stoper napustio je igru u samoj završnici kada mu je nastradao gležanj lijeve noge. Nakon jednog doskoka Pique se s bolnom grimasom uhvatio za bolno mjesto i odmah gestikulirao Setienu koji je posegnuo za Lengletom.

Nakon današnjih pretraga trebalo bi se više znati o težini Piqueove ozljede, a u klubu se nadaju da ista nije teže prirode i da će se igrač oporaviti već do nedjelje kada je na rasporedu El Clasico, veliki okršaj protiv Reala u Madridu.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je protiv Napolija 55 minuta, a zamijenio ga je Arthur.

"Znali smo da će biti jako teško igrati protiv momčadi koja se brani s 10, 11 igrača. Puno jakih momčadi je ovdje ranije izgubilo i sada moramo biti puni samopouzdanja i odigrati dobro u uzvratu", rekao je Rakitić.

Evidentno je da Barceloni nedostaje igračke širine, a Setien na uzvratu na Camp Nou 18. ožujka neće moći računati na kartonirane Busquetsa i Vidala.

"Da, to je istina, ali odgovorni su već sve znali od ranije i rješenje je takvo kakvo je. Mi koji smo ovdje skupit ćemo snage i vjerujem odigrati dobru utakmicu."

Na kraju je kratko nagovijestio 'El Clasico'.

"Očekujem totalno drugačiju utakmicu od ove. Liga prvaka i španjolsko prvenstvo su dvije drugačije priče."

Linker
03. svibanj 2024 04:09