MIGUEL A. LOPES/Pool/AFP
Zanimljiv komentar

‘Bayern će gubiti 3:0 protiv PSG-a prije nego li kaže - bu‘ Legenda upozorila Bavarce nakon Lyona

Iako je pobjeda Bavaraca na kraju bila uvjerljiva Lyon je u prvih 16 minuta propustio dvije prilike
Piše: SNObjavljeno: 20. kolovoz 2020. 08:07

Nogometaši Bayerna pobijedili su Lyon s 3:0 u polufinalu Lige prvaka dvama golovima Sergea Gnabryja i jednim Roberta Lewandowskog.

Iako je pobjeda Bavaraca na kraju bila uvjerljiva Lyon je u prvih 16 minuta susreta zapucao dvije čiste prilike, a jednom je Bayern spasila vratnica.

Stručni sukomentator BT Sporta Rio Ferdinand smatra da bi PSG itekako mogao iskoristiti slabosti Bayernove obrane u velikom finalu koje je na rasporedu u nedjelju.

image
Rio Ferdinand
SCREENSHOT

"Ova Bayernova momčad tako je postavljena da visoko pritišće da bi osvojila loptu, čime se ostavlja otvorenom u obrani. Kritizirali smo Guardiolu što je promijenio taktiku protiv Lyona, ali sada tražimo Flicka da promijeni stvari. Ako Mbappe, Neymar i Di Maria dobiju prilike kakve je imao Lyon, Bayern će gubiti 3:0 prije nego li kaže - bu", rekao je Ferdinand.

Ostaje za vidjeti hoće li Bayernov trener i nasljednik Nike Kovača uistinu poslušati takav savjet i prilagoditi taktiku za okršaj protiv Parižana čija napadačka linija je nevjerojatno ubojita, jedna od najboljih na svijetu.

Linker
24. travanj 2024 07:08