KIRILL KUDRYAVTSEV Afp
TEŠKO PODNIO LOŠU PREDSTAVU

Bayernov tragičar se slomio nakon utakmice i novinarima rekao samo jednu rečenicu

Kim Min-Jae krivac je za oba pogotka Reala na Allianz Areni
Piše: SNObjavljeno: 01. svibanj 2024. 15:14

Ovog ljeta plaćen je okruglih 50 milijuna eura, došao je s renomeom najboljeg braniča Serie A iz redova prvaka, ali u najvažnijoj utakmici sezone potpuno je podbacio.

Kim Min-Jae bio je tragičar Bavaraca u 2:2 remiju s Real Madridom u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka, igranoj na Allianz Areni. Dvije velike pogreške korejskog braniča koštale su Bayern povoljnijeg rezultata pred uzvrat na Santiago Bernabeuu, zbog čega ga je trener Thomas Tuchel javno prozvao, ali rekao i nepobitnu činjenicu - da se takve stvari ponekad događaju.

Svjestan svoje uloge tragičara, nakon utakmice je pognute glave prošao pokraj novinara kroz mix-zonu i pogledao tek one iz svoje domovine. "Kiselo" se nasmiješio i rekao samo jednu kratku rečenicu na svom materinjem jeziku: "Tako mi je žao", piše t-online.

- Već smo razgovarali s njim - rekao je Manuel Neuer nakon utakmice i otkrio da je Tuchel također s njim otvoreno razgovarao u svlačionici.

image
KERSTIN JOENSSON Afp

- Pogreške se događaju svima nama, to je dio nogometa. Ali ih moramo apsorbirati. Nije sve bilo loše. Kim je igrao vrlo dobro danas, ali nije uvijek donosio stopostotno ispravne odluke u ključnim trenucima - zaključio je kapetan njemačkog velikana.

Predstavu korejskog braniča prokomentirao je i predsjednik Bayerna Herbert Hainer.

- Ponekad bih želio da bude malo smireniji i promišljeniji. Samo stani iza protivnika i ne pokušavaj doći ispred.

image
KIRILL KUDRYAVTSEV Afp

Linker
01. svibanj 2024 15:14