PSG je uložio velike novce uklub, ali i dalje nije osvojio Ligu prvaka

 ARTHUR NICHOLAS ORCHARD Hans Lucas Via Afp
Sada čekamo odgovor

Bayernova legenda žestoko protiv najbogatijih klubova svijeta: ‘Niste osvojili ništa, vaš usr*** novac nije dovoljan‘

"Oni do sada nisu osvojili ništa, ali baš ništa. Ova dva kluba do sada nemaju niti jedan naslov Lige prvaka".
Piše: S.N.Objavljeno: 12. studeni 2021. 17:18

Uli Hoeness je definitivno obilježio Bayern, a u posljednje je vrijeme jako prisutan u njemačkim medijima koji prenose dijelove iz podcasta 11 Leben koji se bave njegovim životom. Hoeness je u klubu proveo 49 godina, prvo kao igrač, a kasnije kao dužnosnik te će ostati zabilježeno kako je u jednom trenutku doveo Bayern to titule financijski najstabilnijeg kluba na svijetu. Doduše, Hoeness je na neki način sve to pokvario jer je završio u zatvoru na tri i pol godine zbog pronevjere poreza.

No, bez obzira na zatvorski staž, Hoenessove riječi još uvijek odjekuju u njemačkim medijima, a nakon što je prije nekoliko dana kritizirao engleske klubove zbog povećanja cijene ulaznica, sada su na red došli PSG i Manchester City prema kojima je poslao otrovne strelice.

"Oni do sada nisu osvojili ništa, ali baš ništa. Ova dva kluba do sada nemaju niti jedan naslov Lige prvaka", rekao je Hoeness u podcastu 11 Leben koji se u nevjerojatnih 16 epizoda i 27 sati materijala bavi svime što je on napravio u karijeri. Ovaj 69-godišnji Nijemac ima i poruku za bogate vlasnike ovih klubova:

"Vaš usrani novac nije dovoljan."

Hoeness se u podcastu osvrnuo i na PSG-ovog predsjednika Nassera Al-Khelaifija, odnosno na njegovo bogatstvo:

"Razlika između nas dvojice je ta što sam ja radio za svoj novac, nitko mi ga nije poklonio", rekao je nekadašnji predsjednik Bayerna.

Linker
19. travanj 2024 18:26