Foto: Goran Mehkek / CROPIX
KIKS NA SLUŽBENOJ STRANICI

'BIO JE NADMOĆAN SKORO KAO MESSI!' Izjava Nenada Bjelice zaintrigirala i UEFA-u, ali onda su napravili veliki gaf...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. studeni 2019. 21:06

Dinamo će s Atalantom odmjeriti snage u meču od krucijalne važnosti koji bi mogao odrediti kandidata za novo europsko proljeće. Modri su zaintrigirali sportsku javnost izvanrednim ovosezonskim izdanjima, a Bjelica i društvo postali su neizostavan dio svih sportskih medija - kako domaćih, tako i inozemnih.

Ipak, krilatica "tko radi, taj i griješi", još se jednom pokazala neumoljivom. Na službenim stranicama UEFA-e uoči dvoboja pojavila se vijest o pohvalama Dinamova stratega Nenada Bjelice upućene udarnoj špici Modrih Bruni Petkoviću.

Bjelica je istaknuo Petkovićev doprinos u derbiju s Hajdukom i usporedio ga s jednim od najvećih nogometaša svih vremena:

"Stvorio je gomilu šansi i bio je veoma nadmoćan, gotovo kao Messi", komplimentirao je Dinamov stručnjak.

Screenshot

Međutim, administratori UEFA-inih stranica maloo su se zaigrali, vjerojatno u brzini, i uz tu vijest objavili fotografiju valjda prvog Petkovića na kojeg su naišli. Na njihovu žalost, riječ je o rođenom Sarajliji i aktualnom izborniku švicarske reprezentacije Vladimiru Petkoviću, koji ipak neće prevdoti napad Dinama u Milanu... Komična i pogreška neobična za UEFA-u odmah je, naravno, dobila i veliki prostor na društvenim mrežama.

Nakon nekih 45 minuta fotografija izbornika Petkovića je uklonjena, ostala je samo vijest bez fotografije centarfora Petkovića...

Linker
07. svibanj 2024 05:51