Monaco i PSV su odigrali utakmicu bez pobjednika

 VALERY HACHE Afp
TREĆE PRETKOLO

Bitke za Ligu prvaka: Tomas poražen na domaćem terenu, težak posao za Barišića i Čolaka u uzvratu

Osim Ludogoreca i Dinama, večeras su odigrane još četiri utakmice trećeg pretkola Lige prvaka
Piše: SNObjavljeno: 02. kolovoz 2022. 22:53

U prvoj utakmici dana Šerif je na svojem terenu izgubio od Viktorije iz Plzena. Momčad našeg trenera Stjepana Tomasa povela je iz jedanaesterca kojeg je u 36. minuti realizirao Akanbi.

No, prednost Moldavaca nije bila dugog vijeka jer je Chory izjednačio u 41. minuti, a Bucha je u 55. postavio konačnih 2:1 za češku momčad koja će uzvrat igrati na domaćem terenu.

Po imenima klubova najatraktivnija je bila utakmica između Monaca i PSV-a. Francuzi su glasili kao favoriti uoči utakmice, a na kraju su se zadovoljili bodom. U utakmici bez puno velikih prilika prvi gol je u 38. minuti postigao Veerman za PSV, a izjednačio je Disasi 10 minuta prije kraja utakmice.

Belgijski doprvak Royale Union nastavlja s odličnom pričom. Donedavni drugoligaš s 2:0 je pobijedio Glasgow Rangerse za koje su igrali Borna Barišić i Antonio Čolak. Golove su postigli Teuma u 27. i Vanzeir iz jedanaesterca u 76. minuti. Čolak je odigrao svih 90 minuta, dok je Barišić zamijenjen u 67.

Uvjerljivu pobjedu upisala je Benfica protiv Midtjyllanda. U pobjedi 4:1 hat-trick je postigao 21-godišnji napadač Goncalo Ramos (17‘, 33‘ i 61‘), a strijelac za Portugalce je bio i Fernandez (40‘). Pogodak nade za dansku momčad postigao je Sisto u 78. minuti. Petar Musa cijelu je utakmicu gledao s klupe.

Utakmice 3. pretkola Lige prvaka:

Šerif - Viktoria Plzen 1:2

Ludogorec - Dinamo 1:2

Monaco - PSV 1:1

Royale Union - Rangers 2:0

Benfica - Midtjylland 4:1

Linker
26. travanj 2024 11:47