Luka Modrić

 Alberto Gardin/imago Sportfotodienst/profimedia
LEGENDA HVALI MAESTRA

Bonucci se naklonio Modriću: ‘Izuzetan je. Nekada se čini kako Real s njim ima tri, četiri igrača više‘

‘Ogromna je stvar što je sve napravio u karijeri, posebno zadnjih godina‘
Piše: SNObjavljeno: 12. prosinac 2023. 15:24

Union Berlin i Real Madrid će u utorak u 21 sat odmjeriti snage u zadnjem kolu natjecanja po skupinama u Ligi prvaka. Real je već ranije osigurao prvo mjesto i plasirao se u osminu finala, a Nenad Bjelica će pokušati s Unionom pobijediti Kraljeve i nadati se da će Napoli slaviti protiv Brage kako bi osvojio treće mjesto i nastavio put u Europskoj ligi.

U tome će mu pomoći i legendarni talijanski branič koji je igrao za Inter, Juventus i Milan, a sada nastupa za Union, Leonardo Bonucci. Talijan je za Marcu rekao kako je Jude Bellingham vanzemaljac, a onda je posebno istaknuo Luku Modrića.

- Modrić mi je jako drag. Divim mu se. Ogromna je stvar što je sve napravio u karijeri, posebno zadnjih godina. Tipično za velikog šampiona i izuzetnog igrača. Uzbudljivo je vidjeti kako igra, kako barata loptom i hrabro vodi momčad - rekao je Bonucci pa dodao:

- Nekada se čini da Real s njim ima tri, četiri igrača više na terenu. To govori o njegovoj veličini u Realu na terenu i izvan njega - zaključio je Bonucci.

Linker
30. travanj 2024 16:57