Reuters/Matthew Childs
INSPIRATIVNI GOVOR

BRITANCI OTKRILI DETALJE IZ SVLAČIONICE Zvijezda Tottenhama na poluvremenu poludjela na suigrače i održala govor koji je doveo do preokreta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. svibanj 2019. 13:30

Nevjerojatnim preokretom u drugom poluvremenu uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka Tottnham je protiv Ajaxa (2-3) izborio prvo finale najjačeg europskog natjecanja u klupskoj povijesti.

Što se događalo tijekom pauze između dva poluvremena nakon koje su Spursi pregazili Ajax?

Britanski The Telegraph tvrdi da u svlačionici inspiratvni govor suigračima nije održao Mauricio Pochettino, nego - Harry Kane!

- Bio je jako strastven. Suigrače je upitao, nakon svega što su prošli, je li ovo način na koji žele da ova sezona bude upamćena, otkrio je neimenovani izvor.

- Poludio je na nas tijekom poluvremena, jer smo mogli igrati bolje, a to je nešto što smo svi znali, rekao je Kieran Trippier.

Pochettino je bio dosta mirniji. Trener Tottenhama rekao je igračima da inspiraciju za preokret potraže u utakmici koja se igrala večer ranije, onoj između Liverpoola i Barcelone. Naglasio je da je važno da zabiju idući gol.

Što se tiče Kanea, čiji je gležanj nastradao u prvoj utakmici četvrtfinala protiv Manchester Cityja, on bi mogao biti spreman za finale koje se igra 1. lipnja u Madridu na stadionu Wanda Metropolitano.

Linker
04. svibanj 2024 21:08