MIGUEL MEDINA Afp
BIO JE NAJBOLJI

Brozoviću priznanje, ali i razočaranje: ‘Između nas nema razlike, nedostajala nam je samo jedna stvar...‘

‘Individualne nagrade znače malo kada na kraju izgubite‘, komentirao je hrvatski reprezentativac
Piše: Sportske novosti, HinaObjavljeno: 16. rujan 2021. 07:29

U skupini D su se, na San Siru, nadmetali hrvatski nogometaši na suparničkim stranama. Ivan Perišić i Marcelo Brozović su s Interom dočekali Real Madrid i Luku Modrića. Tim nastupom Modrić je postao, pak, tek drugi igrač s 36 godina ili više u povijesti madridskog kluba koji je zaigrao u nekoj utakmici Lige prvaka. Prvi je Chendo.

U prvom poluvremenu je dominirao Inter, u nastavku su se momčadi izmjenjivale u šansama, a jedini je gol pao u samoj završnici. U 89. minuti je Rodrygo dao gol za slavlje gostiju 1-0. Brozović je igrao cijelu utakmicu, Perišić je iz igre izašao u 55., a Modrić u 80. minuti.

Nakon dvoboja na San Siru UEFA je hrvatskog reprezentativca Brozovića proglasila najboljim igračem utakmice.

"Diktirao je igru, proigravao prema naprijed s dobrim učinkom kad se ukazala prilika, a umalo je i zabio... Također je pokazao vrlo dobro čitanje igre u obrani, izvrsno je presretao", objasnio je Uefin tehnički promatrač Packie Bonner.

"Individualne nagrade znače malo kada na kraju izgubite. Nedostajala nam je samo jedan stvar, a to je pogodak", rekao je Broz nakon utakmice.

"Odigrali smo sjajno prvo poluvrijeme i mogli smo pobijediti s 3-0. Nema razlike između Intera i Reala, ali ako ne postignete pogodak, na kraju ćete izgubiti utakmicu", dodao je nešto kasnije u razgovoru za Amazon Prime Italia.

Linker
25. travanj 2024 22:42