Kiril Despodov

 MIGUEL RIOPA/AFP/PROFIMEDIA Miguel Riopa/Afp/Profimedia
NE MIRE SE S PORAZOM

Bugari bijesni: Sudac nas je uništio, rugaju nam se u Europi! Taj čovjek bio je 12. igrač Dinama

Strijelac pogotka za Ludogorec na Maksimiru nije birao riječi kada je govorio o francuskom arbitru.
Piše: SNObjavljeno: 10. kolovoz 2022. 08:43

Ne mire se lako u Ludogorecu s ispadanjem od Dinama u trećem pretkolu Lige prvaka. Bugarska momčad izgubila je u Maksimiru s 4:2 u ludoj utakmici s tri isključenja u njihovim redovima, a nakon utakmice bijes nije skrivao prvotimac Kiril Despodov.

"Teško je bilo što reći nakon ovakve utakmice. U prvom poluvremenu popustili smo Dinamu, radili smo greške, ali moramo biti sretni da smo ih nadigrali čak i s igračem manje. Da je Jakub Piotrowski postigao gol za 3:3, svašta se moglo dogoditi", rekao je Despodov koji se posebno osvrnuo na francuskog suca Benoita Bastiena koji je igračima Ludogoreca pokazao čak tri crvena kartona.

"Sudac je bio 12. igrač Dinama i to ne samo u Zagrebu, nego i u Razgradu. Rugaju su Ludogorecu u Europi, u trećoj rundi kvalifikacija Lige prvaka, a Ludogorec nije momčad kojoj se tako rugaš. Mislim da smo ih nadigrali u obje utakmice i da smo dali najbolje od sebe, ali ponekad se stvari ne razvijaju onako kako želiš."

Bugarski reprezentativac je imao nešto za reći i o svojoj momčadi.

"Ako želimo igrati u Ligi prvaka, onda moramo proći ovakve momčadi. Moramo biti jači klub, ali mislim da imamo sjajnu budućnost. Na terenu smo morali izgledati više kao momčad i ne svađati se oko toga tko je napravio grešku. Moramo razmišljati o pobjedi u Europskoj ligi i mobilizirati se za tu utakmicu što je više moguće", istaknuo je 25-godišnji ofenzivac.

Linker
05. svibanj 2024 23:24